WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper S Rockingham GT Aut. Automaat

€ 48.750,00

NLX-334-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €629 per maand
MINI Clubman Cooper S Rockingham GT Aut. Automaat
€ 48.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 21195KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een MINI Clubman. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. En o ja, het lederen interieur is ook een vermelding waard! Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met het digitale dashboard kunt u de cockpit-interface naar uw voorkeur instellen. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Maak uw smartphone echt draadloos, ook bij het opladen. Met de draadloze telefoonlader. De uitrusting van deze MINI is met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en cruise control behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Clubman samen. Rijden met het overzicht van een straaljagerpiloot? De praktische en veilige head-up display projecteert dashboardinfo binnen uw gezichtsveld, zodat u uw blik nooit hoeft te verplaatsen. Oog op de weg! Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u

MINI Clubman
DealerDusseldorp Groningen
Verkocht
MINI Clubman
Cooper Business Edition Aut.
2024 | 13500 km | Benzine
€ 38.350