WhatsappEmail
MINI Clubman
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper S Rockingham GT Edition Automaat

€ 58.900,00

NLZ-960-GG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €760 per maand
MINI Clubman Cooper S Rockingham GT Edition Automaat
€ 58.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze MINI Clubman. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 6999 Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, dakdraagsysteem en dakspoiler.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Diepe bassen, sprankelend hoog. Het Harman/Kardon audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Geen gedoe met snoertjes! De draadloze telefoonlader zorgt onderweg weer voor een volle smartphone-accu. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Clubman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dankzij de head-up display krijg je de gewenste dashboardinfo op de voorruit geprojecteerd. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron