WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper S Rockingham GT Edition Automaat

€ 39.950,00

NLR-821-KT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €522 per maand
MINI Clubman Cooper S Rockingham GT Edition Automaat
€ 39.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 16861KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve MINI Clubman is gemaakt om prestaties te leveren. We hebben het hier over een auto uit 2022, hij heeft 16861 kilometer gelopen. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Het complete geluidspectrum van uw favoriete muziek wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De uitrusting van deze auto is met Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry behoorlijk compleet.

Het rijden met deze MINI wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u

MINI Clubman
DealerDusseldorp Groningen
Verkocht
MINI Clubman
Cooper Business Edition Aut.
2024 | 13500 km | Benzine
€ 38.350