WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper S Serious Business Aut. Automaat

€ 28.950,00

NLSZ-871-R
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €375 per maand
MINI Clubman Cooper S Serious Business Aut. Automaat
€ 28.950,00

Specificaties

  • 2018Bouwjaar
  • 73983KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Alle technologie in de MINI Clubman is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2018. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. De MINI is standaard voorzien van: regensensor, cruise control, sportstuurwiel, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze MINI Clubman is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Lijkt deze MINI u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u