WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanJohn Cooper Works ALL4 Aut. Automaat

€ 57.950,00

NLGDG-97-J
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €752 per maand
MINI Clubman John Cooper Works ALL4 Aut. Automaat
€ 57.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7595KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze MINI Countryman, hij heeft 7595 kilometer gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control is deze MINI helemaal compleet.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. U bent mede dankzij hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dit is een sportwagen om zelf mee te maken. Neem contact op voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u