WhatsappEmail
MINI Cooper
MINI CooperMINI CooperMINI CooperMINI Cooper
Beschikbaar

MINI CooperE Classic Pakket S Automaat

€ 42.590,00

PRIVATE LEASE EUR 395,- (48 mnd/10.000 km incl. SEPP subsidie)

NL5930711
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €552 per maand
MINI Cooper E Classic Pakket S Automaat
€ 42.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Open de extra deur aan de achterzijde en kijk eens hoeveel ruimte deze hatchback biedt, vooral bij het neerklappen van de achterbank. U hoort slechts het lichte gezoem van de elektromotor tijdens het rijden. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Stevig ondersteund door de sportstoelen blijft u bij elke beweging op uw plek. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Alle ritinformatie en communicatie is gebundeld in één overzichtelijk digitale dashboard. Met de 360 graden camera op deze auto wordt parkeren in smalle parkeerplekken een makkie dankzij het optimale zicht dat het apparaat levert. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze MINI Cooper is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Het audiosysteem is gekoppeld aan het navigatiesysteem en is bovendien voorzien van bluetooth en hoogwaardige radio met DAB+. Ook dashboard met spraakbediening, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cooper samen. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. In deze MINI vinden we verder een dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u