WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 Favoured Pakket L Automaat

€ 61.590,00

OPERATIONAL LEASE EUR 756,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942682
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €800 per maand
MINI Countryman SE ALL4 Favoured Pakket L Automaat
€ 61.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische MINI Countryman biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. Bent u ook toe aan een auto met elektromotor? Goeie keuze! Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Voor een goed en duidelijk overzicht onderweg is het digitale dashboard uitermate slim ingedeeld. De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Deze auto is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De automatische veiligheidssystemen in deze MINI fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Countryman. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u