WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 Favoured Pakket L Automaat

€ 62.190,00

OPERATIONAL LEASE EUR 765,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL5942678
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €802 per maand
MINI Countryman SE ALL4 Favoured Pakket L Automaat
€ 62.190,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

MINI heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische MINI Countryman is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Ook is de auto voorzien van: 20 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. De functie van deze 360 graden camera is vooral nuttig in smalle straatjes waar het zicht beperkt is. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze auto gaat met u in gesprek. Hij vertelt u dankzij remote services alles over de status van diverse onderdelen en laat zich desgevraagd ook activeren. Gewoon via uw smartphone. Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en draadloos opladen.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u