WhatsappEmail
MINI CountrymanMINI CountrymanMINI CountrymanMINI Countryman
Beschikbaar

MINI CountrymanSE ALL4 Favoured Pakket L Automaat

€ 61.590,00

OPERATIONAL LEASE EUR 756,- excl. BTW (60 mnd/10.000 km)

NL7471309
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €800 per maand
MINI Countryman SE ALL4 Favoured Pakket L Automaat
€ 61.590,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duurzaam en dynamisch, de MINI Countryman verenigt deze twee uitersten in zich. Dit is een auto uit 2024, er staat 10 kilometer op de teller. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en dakdraagsysteem.

Het digitale dashboard in deze auto maakt personalisatie van uw cockpitinterface mogelijk. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. Boven op alle andere extra's is het Harman/Kardon audiosysteem een vermelding waard. Wat een topklasse geluid! De uitrusting van deze auto is met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

U geniet nog meer van het rijden met uw MINI omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Deze MINI Countryman is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Countryman bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u