WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Business Edition Automaat

€ 22.450,00

NLN-949-LZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €293 per maand
MINI Electric 3-deurs Business Edition Automaat
€ 22.450,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 32681KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duurzame mobiliteit is niet langer een ongrijpbare droom. MINI maakt het waar met de innovatieve elektrische Mini Electric. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Deze MINI Electric is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen sportstuur, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u