WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Edition Automaat

€ 27.500,00

NLT-952-JH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €358 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Edition Automaat
€ 27.500,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 20877KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Iedere rit in een elektrische auto is een weldaad: u rijdt ontspannen en in alle rust, er is volop vermogen en u komt verkwikt op uw bestemming aan. Deze MINI Electric uit 2023 heeft 20877 kilometer op de teller staan. Met zijn krachtige elektromotor biedt deze auto een uitzonderlijk rijgenot. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Boven op alle andere extra's is het Harman/Kardon audiosysteem een vermelding waard. Wat een topklasse geluid! Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Deze MINI is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control en keyless entry.

De automatische veiligheidssystemen in deze MINI fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen.

Deze elektrische auto staat klaar met een volle accu. Een proefrit maken is zo geregeld. Neem even contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
OverigeChevron

Interessant voor u