WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat

€ 33.750,00

NLX-780-JP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €436 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat
€ 33.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7989KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Intelligente technologie. Geen emissies en een fantastisch rijgedrag. Welkom in de MINI Electric. U zult verrast zijn door de power van de elektromotor. En stil! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, donker getint glas achter, witte knipperlichten, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Uw mooiste tracks en uw favoriete zenders komen volledig tot hun recht dankzij de sublieme geluidskwaliteit van het Harman/Kardon audiosysteem. Ook is het audiosysteem voorzien van: smartphone connectiviteit, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Richt al uw concentratie maar op de weg, want de rest wordt automatisch geregeld door de automatisch inschakelbare verlichting, regen- en lichtsensor, adaptive cruise control en parkeersensoren achter. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor! En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze MINI.

Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron