WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat

€ 28.900,00

NLT-478-NZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €374 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Edition Premium Plus Automaat
€ 28.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 11745KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 3-fasen, 11 kW

Vanwege z'n voordelen van de extra deur is de hatchback een van de meest gewilde auto's van Europa. De batterijtechniek heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt, zodat u met deze auto op een volle acculading echt ver kunt komen. En als u de auto 's avonds aan de lader koppelt, is hij de volgende dag weer helemaal vol. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Deze MINI is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor en cruise control.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Zuinig, stil, voordelig... de redenen voor elektrisch rijden zijn eindeloos. Maar het meest overtuigend is nog altijd een proefrit. Bel ons voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u