WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3 Deurs Classic Automaat

€ 24.850,00

NLT-082-BR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €328 per maand
MINI Electric 3 Deurs Classic Automaat
€ 24.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 6449KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als een gewone kofferbak niet afdoende is, kies dan een hatchback als deze. Door de extra achterdeur is het gemakkelijk laden en lossen. En de achterbank is neer te klappen. Met zijn moderne accutechniek levert deze auto uitstekende prestaties, met een rijbereik dat genoeg is voor alle gewone ritten. En met een eigen laadpunt kunt u de accu's opladen terwijl u slaapt. Hoewel de auto uit 2023 komt, heeft hij maar 6449 kilometer gereden. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het stuur van deze auto heeft uiteenlopende functies. Ook om het geluid te regelen. De audiobediening op het stuur draagt daarom actief bij aan een veilige rit. Deze auto is voorzien van lederen sportstuur, DAB ontvangst, parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control en buitentemperatuurmeter.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Met voorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wanneer wilt u een proefrit maken? Neem contact op en we maken een afspraak voor een muisstille rit in deze elektrische droomauto!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u