WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Camden Plus Edition Automaat

€ 27.800,00

NLS-313-XP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €363 per maand
MINI Electric 3-deurs Camden Plus Edition Automaat
€ 27.800,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14948KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hatchbacks zijn populair. Relatief licht en zuinig, en toch als het moet een indrukwekkende hoeveelheid ruimte. Helemaal als de achterbank wordt weggeklapt. Geruisloos genieten tegen lage kosten? Dan is deze elektromotor iets voor u! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Deze MINI Electric heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. In deze uitvoering is de Electric voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Deze MINI Electric is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, automatische airconditioning, lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor en keyless entry.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Kennis maken met elektrisch rijden? Maak nu een afspraak. Hij staat al aan de lader!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u