WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Classic Automaat

€ 25.850,00

NLP-522-JX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €337 per maand
MINI Electric 3-deurs Classic Automaat
€ 25.850,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 30340KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Compact en toch royaal met ruimte, deze hatchback. Ideaal met de extra deur aan de achterzijde. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Donkere en koude maanden? U zit altijd goed dankzij de stoelverwarming. Overdag een weidse zichthoek en 's avonds het lichtspel in de binnenruimte: dat geeft het glazen panoramadak! In deze MINI profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser... mét smaak. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De MINI 3-deurs is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit.

Wilt u ook de sensatie ervaren van elektrisch rijden? Maak dan nu een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u