WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Essential Automaat

€ 20.850,00

NLK-339-GT
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €273 per maand
MINI Electric 3-deurs Essential Automaat
€ 20.850,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 40867KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 3-fasen, 50 kW

Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze MINI Electric. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en witte knipperlichten.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze MINI Electric een achteropkomend verkeer waarschuwing. De MINI is standaard voorzien van: automatische airconditioning, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U wilt ook elektrisch rijden? Neem nu contact met ons op om een proefrit te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u