WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Yours Automaat

€ 27.450,00

NLP-875-XN
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €357 per maand
MINI Electric 3-deurs Yours Automaat
€ 27.450,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 29983KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Technologische innovaties. Aantrekkelijke vormgeving. De MINI Electric verenigt het beste van twee werelden. De modernste techniek is toegepast om u in alle rust en stilte van de rit te laten genieten. Daarbij zult u zien dat de tijd om de accu's op te laden enorm meevalt, en dankzij de flinke actieradius hoeft u dat ook niet zo vaak te doen. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Van de diverse pluspunten is ook het lederen interieur het noemen waard. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Via uw smartphone en Connected Services checkt u eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, cruise control, sportstuurwiel en keyless entry zijn aan boord.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! In deze MINI vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u