WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Yours Automaat

€ 20.850,00

NLJ-277-BJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €273 per maand
MINI Electric 3-deurs Yours Automaat
€ 20.850,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 85844KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 3-fasen, 11 kW

Een stationwagen heeft de naam, de hatchback de ruimte. En helemaal naar keuze. Met de achterbank neer is het helemaal een laadvloer! Dankzij de automatische transmissie en elektrische aandrijving, navigeert u gemakkelijk door het verkeer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur koestert zich in het invallende daglicht dat door het elektrisch bediend glazen panorama dak komt. En frisse lucht is een kwestie van één druk op de knop. Het kan niet op! Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. De koplampen met matrix LED-verlichting zijn het hoogst haalbare op het gebied van autoverlichting. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Er is geen bestemming die het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! De uitrusting van deze auto is met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control en sportstuurwiel behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze MINI is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wanneer wilt u een proefrit maken? Neem contact op en we maken een afspraak voor een muisstille rit in deze elektrische droomauto!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u