WhatsappEmail
MINI ElectricMINI ElectricMINI ElectricMINI Electric
Beschikbaar

MINI Electric3-deurs Yours Automaat

€ 20.850,00

NLJ-407-TK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €273 per maand
MINI Electric 3-deurs Yours Automaat
€ 20.850,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 44367KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een nieuw tijdperk breekt aan. Emissievrij rijden is niet langer toekomstmuziek met deze elektrische MINI Electric. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. Op zelfs de koudste ochtend biedt de stoelverwarming een heerlijk welkom. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-mistlampen voor, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Stevige beats of een sprankelend klassiek orkest? Door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem klinkt elk genre volmaakt. Interval, normaal of high-speed? Bij iedere neerslag reageert de regensensor altijd op gepaste wijze! Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Met keyless entry kunt u portieren ontgrendelen zonder dat u de sleutel in uw hand houdt. Deze MINI is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld!

Een proefrit? Natuurlijk! Neem contact op en we maken een afspraak om u te overtuigen van deze kwaliteitsauto!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u