WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat

€ 41.950,00

NLX-905-ZG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €541 per maand
MINI 3-deurs Cooper S Rockingham GT Edition Aut. Automaat
€ 41.950,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4449KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze MINI 3-deurs, met zijn ruime en comfortabele interieur. Op de teller van deze auto staat slechts 4449 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer LED koplampen, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Geluid van premium kwaliteit is gegarandeerd dankzij het Harman/Kardon audiosysteem. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De MINI is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Lijkt deze MINI u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u