WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 29.450,00

NLS-499-HL
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €385 per maand
MINI 3-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 29.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 54473KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een mooie auto, deze MINI 3-deurs uit 2023, hij heeft 54473 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. De bediening van het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Extra opties op deze auto zijn: lederen sportstuur, cruise control, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-deurs samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze MINI. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u