WhatsappEmail
MINI 3-DeursMINI 3-DeursMINI 3-DeursMINI 3-Deurs
Beschikbaar

MINI 3-DeursCooper Rockingham GT Aut. Automaat

€ 33.900,00

NLX-359-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €439 per maand
MINI 3-Deurs Cooper Rockingham GT Aut. Automaat
€ 33.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 16597KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze MINI 3-Deurs van het bouwjaar 2024 heeft 4001 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook LED koplampen, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Het audiosysteem is gekoppeld aan het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en is bovendien voorzien van bluetooth en hoogwaardige radio met DAB+. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Deze MINI 3-Deurs maakt het rijden graag gemakkelijk. Daarom verzorgt de regensensor de mate van ruitreiniging die de ruitenwissers moeten leveren bij neerslag. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Met Park assist, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze MINI helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI 3-Deurs samen. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Alle opties

InfotainmentChevron
OverigeChevron

Interessant voor u