WhatsappEmail
MINI 5-deurs
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 33.850,00

NLGGD-52-Z
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €438 per maand
MINI 5-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 33.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 18911KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze hatchback heeft geen aparte kofferruimte. Via de extra deur aan de achterzijde laadt u gemakkelijk spullen in en als u de achterbank ook nog neerklapt, krijgt u er in één keer honderden liters laadruimte bij. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Het audiosysteem is niet alleen voorzien van het in dashboard opgenomen navigatiesysteem maar ook uitgerust met DAB-ontvanger en bluetooth. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De elektronische systemen in deze MINI helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Extra opties op deze auto zijn: lederen sportstuur, cruise control, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u