WhatsappEmail
MINI 5-DeursMINI 5-DeursMINI 5-DeursMINI 5-Deurs
Beschikbaar

MINI 5-DeursCooper 60 Years Edition Aut. Automaat

€ 26.900,00

NLH-725-TD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €347 per maand
MINI 5-Deurs Cooper 60 Years Edition Aut. Automaat
€ 26.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 98558KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kies voor het gemak van een ruime hatchback. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Topklasse: daar hoort leren bekleding absoluut bij. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Neem plaats achter het stuur en ervaar de weldaad van de comfortstoelen. Wat een licht geeft dat glazen elektrisch bedienbare panoramadak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze MINI 5-Deurs heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor en cruise control ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u

MINI 5-deurs
DealerDusseldorp Schiedam
Verkocht
MINI 5-deurs
Cooper Classic Aut.
2023 | 24029 km | Benzine
€ 34.950