WhatsappEmail
MINI 5-deurs
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 33.850,00

NLGGD-29-S
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €438 per maand
MINI 5-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 33.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 24029KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Van deze hatchback maak je in een handomdraai een twoseater met hartstikke veel laadruimte. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Kijk, en die stoelverwarming, dat is nou echt comfort. Helemaal als het buiten winters aanvoelt. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Harder, zachter, aan, uit, volgende track, nieuwe zender... alle audiofuncties zijn regelbaar via de audiobediening op het stuur. Ook is de MINI uitgerust met: lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, keyless entry en buitentemperatuurmeter.

Als bestuurder van deze MINI bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Om deze MINI echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u