WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 32.950,00

NLGFZ-61-N
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Hoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €430 per maand
MINI 5-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 32.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7930KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze MINI 5-deurs maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 7930 kilometer. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Deze MINI 5-deurs legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het in dashboard opgenomen navigatiesysteem! Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. De MINI is standaard voorzien van: lederen sportstuur, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. In deze MINI vinden we verder een voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
OverigeChevron

Interessant voor u