WhatsappEmail
MINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deursMINI 5-deurs
Beschikbaar

MINI 5-deursCooper S Hammersmith Aut. Automaat

€ 30.950,00

NLJ-813-SK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €403 per maand
MINI 5-deurs Cooper S Hammersmith Aut. Automaat
€ 30.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 84259KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Da's het fijne van een hatchback: de extra deur achter waardoor u gemakkelijk nog wat lading mee kan nemen. De achterbank is op te klappen voor nog meer ruimte. De auto is van het bouwjaar 2020 en is van de eerste eigenaar. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Zit u goed? Nou, zeker wel, met de comfortstoelen! Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Verder is de MINI uitgerust met: LED koplampen, adaptief onderstel, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Hoorbare topkwaliteit wordt geleverd door het aanwezige Harman/Kardon audiosysteem. De ruitenwissersnelheid wordt bij iedere bui perfect geregeld dankzij de regensensor. Geen capriolen meer als u met armen vol de auto moet openen. De keyless entry heeft u al herkend en ontgrendelt de MINI 5-deurs automatisch. Extra opties op deze auto zijn: Harman Kardon-audiosysteem, in dashboard opgenomen navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Jachtvliegers weten het al jaren: belangrijke info projecteer je in je zichtveld zodat je je hoofd niet meer hoeft te draaien. De hier aanwezige head-up display doet precies hetzelfde! Ook helpen het voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u meer wilt weten over deze MINI, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u

MINI 5-deurs
DealerDusseldorp Schiedam
Verkocht
MINI 5-deurs
Cooper Classic Aut.
2023 | 24029 km | Benzine
€ 34.950