WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper S John Cooper Works Aut. Automaat

€ 27.900,00

NLG-983-ZR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €365 per maand
MINI Clubman Cooper S John Cooper Works Aut. Automaat
€ 27.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 88533KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De auto is van het bouwjaar 2020 en is van de eerste eigenaar. Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze MINI over uitstekende prestaties. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze MINI Clubman voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Een goede zithouding is wel zo prettig. Daarom is deze auto voorzien van comfortstoelen. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Luister eens naar het Harman/Kardon audiosysteem. Zo klinkt superieure kwaliteit! Met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Onderweg wil je zo min mogelijk onnodige of afleidende handelingen verrichten. Vandaar ook de audiobediening op het stuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Deze MINI is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u

MINI Clubman
DealerDusseldorp Groningen
Verkocht
MINI Clubman
Cooper Business Edition Aut.
2024 | 13500 km | Benzine
€ 38.350