WhatsappEmail
MINI ClubmanMINI ClubmanMINI ClubmanMINI Clubman
Beschikbaar

MINI ClubmanCooper Classic Aut. Automaat

€ 31.850,00

NLS-549-BG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €410 per maand
MINI Clubman Cooper Classic Aut. Automaat
€ 31.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 32394KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze MINI Clubman. Het is een auto van het bouwjaar 2023, hij heeft 32386 kilometer op de teller staan. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De comfortstoelen geven precies de juiste ondersteuning voor rug en schouders. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Ook handig is de draadloze telefoonlader. Zonder snoeren en kabels uw smartphone bijtanken! Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Natuurlijk behoren lederen sportstuur, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze MINI in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze MINI bovendien hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u meer wilt weten over deze MINI, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron