WhatsappEmail
MINI CabrioMINI CabrioMINI CabrioMINI Cabrio
Beschikbaar

MINI CabrioCooper Sidewalk Edition Automaat

€ 33.450,00

NLR-290-NF
Dealer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €431 per maand
MINI Cabrio Cooper Sidewalk Edition Automaat
€ 33.450,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 347KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Een keurige auto, dat is deze MINI Cabrio, die 325 kilometer heeft gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Dankzij de matrix LED-verlichting geven de koplampen ook in het donker daglicht. Tot de uitrusting behoren ook witte knipperlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor en windscherm.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij DAB-ontvangst. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In deze MINI kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regen- en lichtsensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. Hou de weg in het vizier! De head-up display zorgt dat u de dashboardinfo in beeld geprojecteerd krijgt. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Cabrio rijden is vrijheid voelen. Bel gauw voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u