WhatsappEmail
MINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deursMINI 3-deurs
Beschikbaar

MINI 3-deursCooper Classic Aut. Automaat

€ 31.250,00

NLGGD-50-Z
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp MINI Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €408 per maand
MINI 3-deurs Cooper Classic Aut. Automaat
€ 31.250,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 23397KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dus u bent aan een nieuwe auto toe? Kom dan eens kijken naar deze MINI 3-deurs. Het is een fraai gelijnde auto, uitgerust met belangrijke veiligheidssystemen en hij biedt veel comfort voor u en uw gezin. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, antracietkleurige hemelbekleding, dakspoiler, witte knipperlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio en smartphone connectiviteit. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. En deze auto heeft ook lederen sportstuur, cruise control, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting als standaard uitrusting.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze MINI, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron

Interessant voor u